„Przepraszam, a Piłsudski to kto?”. Rozważania o wystawie stałej Dla Rzeczypospolitej. Józef Piłsudski 1867–1935 w Muzeum Józefa Piłsudskiego w Sulejówku (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2021)
Brak abstraktu dla tego artykułu.