Kronika działalności Muzeum Historycznego m. Krakowa za rok 1977 (zbiory, wystawy, działalność naukowa i upowszechnieniowa, działalność wydawnicza, zmiany personalne (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.