Działalność Pracowni Dokumentacji Architektury Muzeum Historycznego m. Krakowa w latach 1976—1979 (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.