Kronika wydarzeń kulturalnych Krakowa w XXXV-leciu PRL (literatura, muzyka, plastyka, teatr) Część V lata 1962—1965 (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.