Sojusznik jest tylko na lewicy (walka o rewolucyjne oblicze PPS w Kraju i w Krakowskiem w latach 1945—1948) (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Bak abstraktu dla tego artykułu.