Hebrajskie inskrypcje-cytaty ze Starego Testamentu w Starej Synagodze i na zabytkach ze zbiorów Muzeum Historycznego m. Krakowa (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.