Kronika wydarzeń kulturalnych Krakowa w XXX-leciu PRL (literatura, muzyka, plastyka, teatr), część VII (lata 1970—1972) (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.