Srebrny kur Bractwa Strzeleckiego w Krakowie z roku 1565 — zarys problematyki historycznej i artystycznej (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.