Godła mieszczańskie na kamienicach krakowskich w pierwszej połowie wieku XIX z tarczami typu clipeus (Krzysztofory. Zeszyty Naukowe Muzeum Historycznego Miasta Krakowa, 2025)
Brak abstraktu dla tego artykułu.