La crisi, la política i la llengua: Estratègies de com conceptualitzar la difícil situació econòmica catalana: el cas dels discursos oficials d’Artur Mas dels anys 2010‑2011 (Studia Iberystyczne, 2015)
L’objectiu de l’article consisteix a examinar els discursos oficials del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, pronunciats entre els anys 2010 i 2011 en funció de les estratègies emprades per parlar de la crisi econòmica i les seves conseqüències en el context català. Ens proposem reconstruir la percepció d’aquests fenòmens reflectida en la llengua tot analitzant els mecanismes lingüístics que s’hi fan servir (sobretot, les metàfores).