Food & Faith in Christian Culture, oprac. Ken Albala, Trudy Eden
Columbia University Press, New York 2011, 265 s., Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History
DOI:
https://doi.org/10.12797/Politeja.13.2016.45.17Downloads
PlumX Metrics of this article
References
Burliga B., Menu Wielkiego Króla: antyczni Grecy o perskich ucztach, [w:] Historia naturalna jedzenia. Miedzy antykiem a XIX wiekiem, red. B. Możejko, E. Barylewska‑Szymańska, Gdańsk 2012, Res Gedanenses, 6.
Google Scholar
Manteuffel T., Narodziny herezji, Warszawa 2008, Klasyka Polskiej Historiografii.
Google Scholar
Pasek Z., Kultura religijna protestantyzmu, Kraków 2014.
Google Scholar
Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu, Warszawa 1975.
Google Scholar
Stuligrosz M., Deipnon jako typ wypowiedzi w literaturze starożytnej Grecji, na przykładzie „Uczty” Filoksenosa z Leukady, [w:] Pokarmy i jedzenie w kulturze. Tabu, dieta, symbol, red. K. Łeńska‑Bąk, Opole 2007, Stromata Anthropologica, 2.
Google Scholar
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.