Food & Faith in Christian Culture, oprac. Ken Albala, Trudy Eden

Columbia University Press, New York 2011, 265 s., Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History

Authors

  • Małgorzata Staszczak-Ciałowicz Uniwersytet Jagielloński

DOI:

https://doi.org/10.12797/Politeja.13.2016.45.17

Downloads

Download data is not yet available.

PlumX Metrics of this article

Author Biography

Małgorzata Staszczak-Ciałowicz, Uniwersytet Jagielloński

Doktorantka II roku Wydziałowych Kulturoznawczych Studiów Doktoranckich na Wydziale Studiów Międzynarodowych i Politycznych UJ.

References

Burliga B., Menu Wielkiego Króla: antyczni Grecy o perskich ucztach, [w:] Historia naturalna jedzenia. Miedzy antykiem a XIX wiekiem, red. B. Możejko, E. Barylewska‑Szymańska, Gdańsk 2012, Res Gedanenses, 6.
Google Scholar

Manteuffel T., Narodziny herezji, Warszawa 2008, Klasyka Polskiej Historiografii.
Google Scholar

Pasek Z., Kultura religijna protestantyzmu, Kraków 2014.
Google Scholar

Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu, Warszawa 1975.
Google Scholar

Stuligrosz M., Deipnon jako typ wypowiedzi w literaturze starożytnej Grecji, na przykładzie „Uczty” Filoksenosa z Leukady, [w:] Pokarmy i jedzenie w kulturze. Tabu, dieta, symbol, red. K. Łeńska‑Bąk, Opole 2007, Stromata Anthropologica, 2.
Google Scholar

Published

2016-12-17

How to Cite

Staszczak-Ciałowicz, Małgorzata. 2016. “Food & Faith in Christian Culture, Oprac. Ken Albala, Trudy Eden: Columbia University Press, New York 2011, 265 s., Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History”. Politeja 13 (45):365-69. https://doi.org/10.12797/Politeja.13.2016.45.17.

Issue

Section

Review